Onze Aanpak.


Wij steken onze handen enthousiast uit de mouwen voor Wordpress websites, webshops, SEO, social media en advertentie campagnes. We helpen ook met je huisstijl, bedrijfsteksten, persberichten, artikelen voor je blog, nieuwsbrieven en online magazines.

Onze missie.


Het realiseren van meer omzet voor ondernemers door inzet van de juiste digitale middelen en professionele uitstraling.

Betaalbarewebsites.


Ontdek het zelf

Wij zijn Passionate Bastards


Passionate Bastards is Rotterdams bedrijf en een initiatief van Natasha Tjon-A-Loi. Met een veelzijdige achtergrond in online marketing en publishing maakte ze toen ze in 2012 voor zichzelf begon met gemak zelf Wordpress websites voor haar eigen onderneming. Vanzelf kwam de vraag van andere ondernemers of zij ook zulke websites voor hun wilde maken. En zo is het begonnen.

Het team is inmiddels uitgebreid met een pool aan ervaren freelance vormgevers, UX designers en seo specialisten. Waar nodig, zijn zij beschikbaar. Voor ons zijn websites, webshops en gebruik van social media vanzelfsprekend, maar we zien nog zo vaak dat bedrijven niet thuis zijn in het digitale speelveld en daarmee onnodig kansen en omzet laten liggen. Dat vinden wij oprecht zonde!

Wij zetten ons vol passie in om ondernemers op een goede, transparante manier de digitale wereld in te helpen en leveren top websites voor minder geld. Omdat digitalisering nu eenmaal kansen biedt. En ja, noem ons dan ook maar ‘Passionate Bastards’ want passie kent geen grenzen. Wij zijn van die 'klootzakken' die tot het uiterste gaan voor een goed resultaat.